IZGOVORILA SUDBONOSNO DA

Udala se Sabrina Buljubašić: Nekadašnja direktorica Sarajeva svom prezimenu dodala i Sušić

Vjenčanje je obavljeno u Tuzli, bez puno medijske pompe, u krugu porodice i prijatelja...

S vjenčanja u Tuzli - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
E. Ć.

prije 6 dana

Sabrina Buljubašić, nekada alfa i omega FK Sarajevo, a sada direktorica novog hrvatskog prvoligaša Šibenika, i njen izabranik Bakir Sušić jučer su izgovorili sudbonosno "da".

Vjenčanje je obavljeno u Tuzli, bez puno medijske pompe, u krugu porodice i prijatelja... Kako saznajemo, bilo je prisutno oko 200 zvanica. Na njihov najvažniji dan u dosadašnjem životu, mladenci su blistali i plijenili pažnju mnogobrojnih gostiju.

Tako je Sabrina svom prezimenu Buljubašić dodala i - ako ne najomiljenije, onda sigurno jedno od najomiljenijih prezimena navijača Sarajeva - Sušić. Ipak, Bakir nije u rodu sa Safetom Papetom Sušićem, nego je teniski trener i magistar političkih nauka.

S obzirom na to da je u toku prijelazni rok, te da Šibenčani pripreme počinju već 26. juna, odlazak na medeni mjesec će morati sačekati "mirnije nogometne vode". 

Pred Sabrinom Buljubašić Sušić je mnogo obaveza u HNK Šibenik, tako da je na svom poslu na Šubićevcu već od ponedjeljka.

Tuzlanka će ovu godinu sigurno posebno pamtiti, jer je prvo, zajedno sa svim ostalim iz kluba, dala svoj veliki doprinos povratku Šibenika u 1. HNL, a potom je uslijedila i svadba. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.