NOVI RASTANAK

Nakon Čanadija još jedan trener iz prvenstva BiH se rastao s klubom: Admir Adžem napustio GOŠK

Adžem je u klubu bio od februara, a uspio je osigurati ostanak u eliti u veoma turbulentnoj sezoni

Admir Adžem. Facebook

N. H.

12.8.2024

Nakon tek drugog završenog kola Wwin lige BiH, već su se dva člana elitnog ranga bh. fudbala razišla sa svojim trenerima. Nakon što je Velež raskinuo ugovor s Damirom Čanadijem, saradnju su prekinuli GOŠK i Admir Adžem.

Ovu informaciju je potvrdio Adžem na društvenim mrežama.

- Svemu dođe kraj pa tako i mojoj priči sa GOŠK Gabelom.

Proveo sam lijepih šest mjeseci u ovom klubu i sada je vrijeme za novi list, neki novi početak. Ovom prilikom želim da se zahvalim prije svega mojim igraĉima (mojoj djeci), mome stručnom štabu, upravi kluba, svim uposlenicima kluba, kojih nije puno ali vrijedno rade.

Našoj zdravstvenoj službi, našim navijačima kojih također nije mnogo ali vole svoj klub. Svim stanovnicima Gabele i Čapljine s kojima sam proveo prelijepih šest mjeseci. Stekao sam mnoga prijateljstva za koja sam siguran da će biti dugovječna. Klubu GOŠK Gabela želim mnogo sportskog uspjeha i da ostvare svoje sportske ciljeve. Sve vas voli vaš šef - naveo je Adžem. 

Adžem je u klubu bio od februara, a uspio je osigurati ostanak u eliti u veoma turbulentnoj sezoni. Ipak, nakon dva poraza na otvaranju sezone napustio je GOŠK.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.