WWIN LIGA BIH

Ćorić pred Slobodu: Zahtjevna i teška utakmica

Mi smo u dobrom ritmu, dečki dobro rade, kazao je Ćorić

Ćorić: Imamo sve igrače na raspolaganju. Fena

FENA

23.8.2024

Fudbaleri Željezničara u četvrtom kolu Wwin lige Bosne i Hercegovine u subotu gostuje ekipi tuzlanske Slobode.

Željezničar želi nastaviti seriju pobjeda nakon trijumfa nad Veležom i Igmanom, a idu u goste povratniku u društvu najboljih koji je loše započeo sezonu zabilježivši tri poraza. No, šef stručnog štaba sarajevskog tima, Denis Ćorić, ističe kako ih očekuje zahtjevna i teška utakmica.

- Vrlo dobro znamo da Sloboda nije ušla dobro u prvenstvo, da je ekipa koja se traži i ekipa koja se slaže u hodu. Ja ih maksimalno respektiram, kako klub tako i njihovog trenera. Mi smo u dobrom ritmu, dečki dobro rade, više manje svi igrači su u trenažnom procesu - kazao je trener "Plavih".

Igrači koji su se naknadno priključili, kako je rekao, hvataju konce, a Karjašević i Radinović su ušli u trenažni proces.

- Imamo sve igrače na raspolaganju. Znamo da može i mora biti bolje, analizirali smo utakmicu protiv Igmana, neke stvari moramo popraviti, ali na dobrom smo putu. Nadam se dobroj utakmici u Tuzli i da pokažemo da ovo nije slučajno. Idemo se nadigravati i vidjet ćemo kako će završiti - naglasio je Ćorić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.