PRAVI HIT

Navijač Njukasla sreo bivšeg fudbalera na plaži u Splitu, mnogi ga uopće ne prepoznaju

Jadranska obala u Hrvatskoj već godinama je destinacija za mnoge poznate ličnosti

Bivši igrač Njukasla s navijačem. Screenshot

D. H.

26.8.2024

Ljetovanje na Jadranu u Hrvatskoj iz godine u godinu sve je popularnije za mnoge svjetske zvijezde, a i mnogi fudbaleri biraju ovu destinaciju za svoj odmor.

I pored toga što je ljetovanje u Hrvatskoj mnogo skuplje nego prije nekoliko godina jasno je da broj gostiju iz sezone u sezonu sve više raste.

Tako se za odlazak u Hrvatsku odlučio navijač Njukasla Luka Spovart (Luke Spowart), koji ni slutio nije da će zbog objave na društvenim mrežama postati tema javnosti na Otoku.

On je još početkom ovog mjeseca doputovao u Hrvatsku na odmor, a odlučio je da veći dio istog provede u Splitu gdje uživa u čarima koje nude plaže ovog grada.

No, navijač Njukasla iznenadio se kada je na jednoj plaži sreo nekadašnjeg fudbalera voljenog kluba kojeg većina uopće nije ni prepoznala zbog činjenice da je itekako promijenio svoj izgled.

Riječ je o Loisu Remiju (Loice Remy), koji također odmara u Hrvatskoj i postao je ponovo tema u Engleskoj gdje je svojevremeno nastupao, a sve zbog fotografije koju je navijač Njukasla objavio.

"Upoznao sam Loisa Remija u Splitu jučer poslijepodne. Sjajan momak. Rekao mi je da je Njukasl najbolji klub za koji je igrao u Engleskoj i da je volio igrati na St. James Parku pred našim navijačima", napisao je Luka u objavi na Twitteru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.