DEFANZIVAC "ZMAJEVA"

Katić nakon remija s Mađarskom: "Možemo biti zadovoljni, ali se ne smijemo zadovoljiti samo s tim"

Katić je nakon toga govorio i o utakmicama protiv Njemačke i Mađarske koje nas očekuju na domaćem terenu narednog mjeseca

Nikola Katić. BHRT

N. H.

prije 7 dana

Defanzivac reprezentacije Bosne i Hercegovine Nikola Katić govorio je za BHRT nakon remija naše selekcije protiv Mađarske u Budimpešti. 

Istakao je naš defanzivac da mogu biti zadovoljni, ali da se ne smije zadovoljiti samo remijima. 

- U jednu ruku možemo biti zadovoljni, ali se ne smijemo zadovoljiti samo s tim. Moramo težiti da dobijamo više utakmica protiv ovakvih protivnika. Ali prekinut niz je jako bitno, jer je ovo tek četvrta utakmica, što stožera, što novih igrača u reprezentaciji, tako da je sigurno dobra baza za dalje - kazao je Katić.

Katić je nakon toga govorio i o utakmicama protiv Njemačke i Mađarske koje nas očekuju na domaćem terenu narednog mjeseca.

- Sigurno da nas očekuju teške utakmice. Igrat ćemo ih kući, konačno pred našim navijačima, to će biti dodatni podsticaj. Gradit ćemo na ovoj utakmici. Popraviti stvari koje nisu bile dobre, zadržati one koje jesu bile dobre i, nadamo se, da je ovo početak jednog dobrog niza reprezentacije - dodao je Katić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.