PRVA REAKCIJA NAKON MEČA

Bičakčić: "Izborili smo se za ovaj bod, ispoštovali smo naša vrata"

Komentarisao je veteran u zadnjoj liniji i osvojeni poen, kao i šta on može donijeti našoj reprezentaciji

Ermin Bičakčić. BHRT

N. H.

prije 7 dana

Ermin Bičakčić, jedan od najboljih pojedinaca u dresu reprezentacije BiH, iznio je svoje viđenje remija u Budimpešti sa selekcijom Mađarske. 

- Mislim da sam svojim iskustvom želim pomoći svojoj ekipi. Ja mislim da je to naš zadatak, da pomognemo s našim iskustvom. Nije bilo jednostavno igrati ovdje. I Mađarska je  zadnju utakmicu izgubila od Njemačke. I publika, oni sami su očekivali reakciju od ekipe. Znali smo da će biti borba, da će biti agresivni i da moramo dosta duela, zajedno s Vasiljem, da ispoštujemo naša vrata. Gledajući, sve u svemu, mi pozadi smo odradili svoj posao. Za ovaj bod smo se izborili - kazao je Bičakčić. 

Komentarisao je veteran u zadnjoj liniji i osvojeni poen, kao i šta on može donijeti našoj reprezentaciji.  

-  Mislim da svaki poen diže samopouzdanje. Ja vjerujem da imamo više kvaliteta. Opet bili smo u tom nekom procesu, vidi se da ne ide sve automatski. Vidi se da smo na nekom dobrom putu. To znači da moramo dosta raditi i dosta investirati. Zajednički, intenzitet i agresivno. U tom procesu kad se samopouzdanje vrati, možemo pokazati i bolji fudbal. Uvjeren sam u to - kazao je Bičakčić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.