SJAJNI GUTI

Legenda Reala "bocnula" vječne rivale: "Svake sezone pričaju o tituli, a onda im sve propadne do prosinca"

Dovest ću Erlinga Haalanda u Real Madrid. On je sjajan igrač, kazao je Guti

El Chiringuito TV

D. H.

prije 10 sati 35 minuta

José María Gutiérrez Hernández, poznatiji kao Guti, već četiri godine boravi na burzi, otkad je dobio otkaz na trenerskoj poziciji Almerije. Nakon tolike pauze, pitanje je planira li se uopće vratiti trenerskom poslu, ali kako bilo, vremena za raznorazne intervjue ima i previše.

Legendarni veznjak Real Madrida, tri puta okrunjen naslovom klupskog prvaka Europe, gostovao je u studiju Marce i u ležernom razgovoru potpisao nekoliko zanimljivih misli. Prije svega da treba upariti dva vjerojatno najbolja nogometaša u ovom trenutku. Jedan već stanuje na Bernabeuu, traži optimalnu formu i zove se Kylian Mbappé. Drugi se nalazi dvije tisuće kilometara dalje i nemilo "trpa" u Premier ligi.

- Dovest ću Erlinga Haalanda u Real Madrid. On je sjajan igrač, nadam se da će biti sljedeća meta Florentina Pereza. Kako bi to bila dobra stvar za španjolski nogomet - kaže Guti.

Na pitanje tko bi mogao osvojiti naslov La Lige ove godine pored madridskog Reala krcatog zvijezdama i probuđene Barcelone, dosjetio se Guti Atletico Madrida. I pronašao način kako ih "bocnuti".

- Nadam se da je Atletico kandidat za naslov. Uvijek govore o natjecanju za titulu, a u prosincu im sve propadne i ispadnu iz utrke. Za ligu bi bilo izvrsno da malo porastu. Nedostaje im ona dosljednost koju imaju Real i Barcelona u stalnom natjecanju za titulu.

Istina je, Atletico je izgubio konkurentnost. Posljednji domaći naslov uzeli su 2020./2021., u međuvremenu je negdje nestala magija Diega Simeonea, koji se nada da bi, predvođen novakom Julianom Alvarezom i potvrđenom klasom Griezmannom, mogao pomrsiti račune rivalima. Zasad mu solidno ide, Atletico je drugi na ljestvici s 11 bodova, četiri manje od maksimalno uspješne Barcelone.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.