US OPEN

Đoković i Alkaraz saznali protivnike na posljednjem Gren slemu sezone: Svi iščekuju jedno za finale

Projektovano finale je između Đokovića i Alkaraza

Đoković i Alkaraz saznali potencijalne protivnike u US Openu. AP

N. H.

24.8.2023

Novak Đoković i Karlos Alkaraz (Carlos Alcaraz), prvi favoriti za osvajanje posljednjeg Gren slema u sezoni, saznali su rivale na US Openu, nakon održanog žrijeba u Njujorku.

Prvi rival Đokovića bit će Aleksandar Miler, dok ga u drugom čekaju Zapata Miraljes (Miralles) ili Kvin (Quinn). U trećem može na Lasla Đerea ili Brendona Nakašimu (Brandon Nakashima), a u četvrtom bi ga trebao očekivati Feliks Ože Alijasim (Felix Auger Aliassime).

Za četvrtfinale su projektovani Cicipas (Tsitsipas) ili Fric (Fritz), a u polufinalu Rune ili Rud. Za kraj je projekcija veliko finale i četvrti ovosezonski duel s Karlosom Alkarazom.

Što se Alkaraza tiče on u prvom kolu igra protiv Dominika Kepfera, u drugom su mu mogući rivali Lojd Haris (Lloyd Harris) ili Gvido Pelja (Guido Pella), a zatim Džordan Tompson (Jordan Thompson) ili Danijel Evans. 

Za četvrto kolo projektovani protivnik je Kameron Nori (Cameron Norrie), u četvrtfinalu može na Janika Sinera (Jannik Sinner) ili Sašu Zvereva, dok je u polufinalu projektovan Danil Medvedev.

US Open počinje 28. augusta i trajat će do 10. septembra ove godine. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.