PORTONOVI

Brzo prebolio poraz od Alkaraza: Đoković uživa na jahti u Crnoj Gori

Sada je vrijeme da se maksimalno spremi za pohod na zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu

Rado dolazi na crnogorsko primorje. Blic.rs.

E. Ag.

17.7.2024

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković izgleda da je brzo prebolio poraz od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona. Sada je vrijeme da se maksimalno spremi za pohod na zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Kako piše Kurir, Novak je fotografiran na jednoj od njegovih najdražih lokacija - u crnogorskom Portonovom, gdje vrijedno trenira i prkosi vrelim temperaturama.

Nakon napornih vježbi za kondiciju slijedi odmor na luksuznoj jahti koja ga čeka "parkirana" u marini.

Iako je već poznato da najbolji teniser svijeta ima jednu kojoj je dao ime "Dijana" po svojoj majci, za uživanje ovoga puta iskoristit će drugu.

Jahta "Tara". Kurir.rs.

U pitanju je "Tara" koja je dobila ime po njegovoj mezimici, a na prvi pogled odiše luksuzom i služi za hedonizam na crnogorskom primorju.

Podsjetimo, Đoković je kako je Kurir pisao, za jahtu “Dijana”, imenovanu po njegovoj majci, prošle godine kupio marinu u Tivtu. „Yacht 88“ čuvenog jahtaškog brenda „Sunseeker“. Sagrađena je u britanskom brodogradilištu „Pool“ blizu Dorseta, gdje ju je Đoković kupio. Jahta „Dijana“ iz ove Sansikerove serije košta oko pet miliona eura i pripada srednjoj klasi plovila čuvene engleske marke. Dugačka je 27 metara, posjeduje džakuzi, VIP kabinu i manji gumeni čamac. Njena maksimalna brzina je 30 čvorova, a na njoj najbolji srbijanski teniser često uživao s porodicom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.