NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Prazna obećanja Šefika Džaferovića!

Za "Dnevni avaz" govori Bisera Turković, ministrica vanjskih poslova BiH. Pročitajte sve o tome kako gleda na rad Vijeća ministara, šta je potrebno mijenjati i šta je poručila Miloradu Dodiku, lider SNSD-a i članu Predsjedništva BiH.

Piše: Avaz.ba

12.10.2020

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Prazna obećanja Šefika Džaferovića!

Čitajte sve o Džaferovićevoj najavi, još prije dvije godine, o formiranju centra za progon ratnih zločina. Džaferović u julu 2018., kada je bio kandidat za člana Predsjedništva BiH najavio i finansijsku pomoć. Kome je bio interes da se igra s ovako osjetljivim pitanjem i šta je do sada urađeno!?

Hoće li danas Kolegij SDA u Sarajevu odlučiti kakva je sudbina Aljoše Čampare. Otkrivamo da li će on podnijeti ostavku na poziciju ministra FMUP-a.

Komentar dana napisao je Alen Bajramović.

Saznajemo i detalje novog pakta o migracijama i azilu Evropske unije. Hoće li i kada evropski policajci doći na bh. granicu. Šta o tome za "Avaz" kaže Peter Stano, glasnogovornik za vanjske poslove i sigurnosnu politiku EU.

Za "Dnevni avaz" govori Bisera Turković, ministrica vanjskih poslova BiH. Pročitajte sve o tome kako gleda na rad Vijeća ministara, šta je potrebno mijenjati i šta je poručila Miloradu Dodiku, lider SNSD-a i članu Predsjedništva BiH.

Na stranama Globusa donosimo ko je prekršio primirje u Nagorno- Karabahu i zašto još uvijek traje rat na Kavkazu.

Saznajte i hoće li Federacija raditi reviziju podataka o zaraženima i umrlima od koronavirusa. 

Istražili smo kada počinje gradnja novog graničnog prelata Doljani vrijednog 4,2 miliona maraka. Šta su o tome kazali za Avaz" iz UIO BiH.

Hoće li Tužilaštvo KS danas tražiti pritvor za Nasera Palislamovića, koji je nakon stravične nesreće u Sarajevu, gdje usmrtio pješaka pobjegao sa lica mjesta.

Donosimo analizu i detalje utakmice Lige nacija. Kako su "Zmajevi" u Zenici zaustavili moćne "Lale". Ko je bio najbolji pojedinac među "Zmajevima", da li su rokade selektoea Bajevića donijele rezultate.

Provjerili smo i ko ima najveće šanse da zamijeni Dušana Bajevića na selektorskoj poziciji. Da li su Barbarez i Spahić bolje rješenje od Mladena Krstajića.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.