NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Hoće li Dodik otkriti Bakirove tajne

Sada ga je dodatno raskrinkao i zabrinuo Milorad Dodik, lider SNSD-a, izjavom: „Neka kaže šta je s nama dogovorio ranije.“

Avaz.ba

14.12.2022

Naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH čitajte: Hoće li Dodik otkriti Bakirove tajne.

Bakiru Izetbegoviću uistinu nije lako posljednjih mjeseci. Najprije je u utrci za člana Predsjedništva otpuhan od Denisa Bećirovića, da bi nakon izbora shvatio da, osim vjernog Željka Komšića, apsolutno niko s njim ne želi u koaliciju.

Sada ga je dodatno raskrinkao i zabrinuo Milorad Dodik, lider SNSD-a, izjavom: „Neka kaže šta je s nama dogovorio ranije.“

Samo u printanom izdanju pročitajte šta kaže ekonomski analitičar Zoran Pavlović - hoće li i kada pojeftiniti hrana.

Komentar dana Komšićev Mulahusić napisao je Danijal Hadžović, u kojem se osvrće na nove žestoke napade Zlatana Begića na Kristijana Šmita (Christian Schmidt).

Akademik Žarko Papić za „Avaz“ analizira i otkriva hoće li doći do blokade vlasti i kada će se SDA prestati samoponižavati.

Govoreći o tenzijama na sjeveru Kosova, koje su ponovo dovele do barikada, prijetnji, straha, pa i upotrebe vatrenog oružja u noćnim satima, potpredsjednica Vlade Kosova Emilija Redžepi za „Avaz“ otkriva šta se zaista dešava na terenu kao i koja je glavna strana u pregovorima.

U današnjem "Avazu" saznajte da li su planine Bjelašnica, Jahorina i Vlašić spremne za zimsku sezonu, ko nudi najbolje uvjete i kolike su cijene ski karata.

Da li Marokanci, koji se trenutno nalaze u BiH, - Ali, Hamza i Mosaf vjeruju da će njihova reprezentacija osvojiti Mundijal.

Pročitajte u današnjem "Dnevnom avazu" šta za ljude znači Pravilnik o zdravstvenim uslugama za koje se ne može formirati lista čekanja na području Kantona Sarajevo.

Nasilje u porodici: Kada su žene najčešće žrtve zlostavljanja.

Pjevačica Elvedina Šehić-Spahić za "Avaz" je otkrila sve o novoj pjesmi i s kim je sarađivala. Također otkriva za koga navija na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Istine i zablude o bijelom hljebu.

Sve o prvom polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru između Argentine i Hrvatske.

Prilog "Porodica i zdravlje" donosi niz zanimljivih i korisnih tekstova. Pročitajte šta trebate znati ususret sezoni skijanja te šta vam savjetuju ljekari.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.