PARK "RAVNE 2"

Upriličena prezentacija deset knjiga iz edicije "Alternativna historija" Semira Osmanagića

Kako je prilikom promocije istaknuo dr. Osmanagić, ovo je prvi ciklus koji je objavljen, a naredne godine očekuje da se pojavi i drugi ciklus

S prezentacije knjiga u parku „Ravne 2“ - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
N. Sm.

16.6.2024

U parku „Ravne 2“ u Visokom u subotu 15.juna 2024.godine je upriličena prezentacija deset knjiga iz edicije „Alternativna historija“ dr. Semir Osmanagića. U pitanju je limitirano izdanje ograničenog tiraža, koje sadrži deset knjiga dr. Osmanagića, među kojim su i izdanja koja se po prvi put pojavljuju u štampanoj formi, ali i neka izdanja koja su bila rasporadana.

„Alternativna historija“ se sastoji od deset knjiga i to „Drevna historija iza zavjese“, „Tragovima Atlantide“ koja se prvi put pojavljuje u štampanom obliku, najtraženiji rukopis već dvadeset godina, knjiga „Putevi duše“, tri knjige čija su ranija izdanja rasprodana, „Misterija Anasazija“, „Energetske tačke Planete“, kao i „Meditacija na svetim mjestima Planete“, aktuelna knjiga „ Neočekivane arheološke lokacije Izraela i Palestine“, te bestseller „Moja priča“, najnovija knjiga „Moj razgovor s vještačkom inteligencijom“ i „Kosmička misija Maja“.

Kako je prilikom promocije istaknuo dr. Osmanagić, ovo je prvi ciklus koji je objavljen, a naredne godine očekuje da se pojavi i drugi ciklus koji se također sastoji od deset knjiga koje se nastale u prethodnih 25 godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.