NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Ko je "otvorio vrata" Vojsci Srbije?!

Radi se o kadetima i starješinama Vojne akademije, Predsjedništvo ništa nije znalo

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

8.7.2024

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Ko je "otvorio vrata" Vojsci Srbije?!

Ulazak osoba u uniformama Vojske Srbije na teritoriju BiH, te njihovo prisustvo događajima u Bratuncu i Prijedoru izazvalo je brojne reakcije i uznemirenost građana, ali i praktično demonstriralo nekoordiniranost, međusobno nepovjerenje i sporost bh. institucija. Radi se o kadetima i starješinama Vojne akademije, Predsjedništvo ništa nije znalo.

Srebrenička majka Kada Hotić za "Avaz“: Gdje su kosti moga djeteta. Kada Hotić jedan je od simbola borbe za istinu o genocidu. Iako je već na pragu devete decenije života, odmah nakon što se vratila iz Njujorka, sutra će iz Visokog ispratiti tabute s posmrtnim ostacima žrtava, koje će 11. jula u Memorijalnom centru u Potočarima pronaći svoj smiraj.

Prijatne ljetne temperature i noći polako privodimo kraju, naveli su meteorolozi BHMeteo.ba. Tvrde da se u narednim danima vraćaju vreline i da će biti oko 35 Celzijusovih stepeni.

U Sarajevu je kako "Avaz“ otkriva, počelo novo suđenje Ramelu Jusufiju i Nejri Jusufović. Ovoga puta makro i prostitutka optuženi su za oružani razbojništvo.

U mnogim zemljama regiona na vrhu liste: Jala i Buba „srušili“ internet. Pjesma „Japan“ prva je u trendingu, a odmah iza nje na drugom mjestu nalazi se numera „Bez koda“.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.