NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Sve o prvim bh. dronovima!

Donosimo i riječi stručnjaka koji govore kako se i zbog čega mijenja vojna strategija

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

prije 4 dana

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, ekskluzivno čitajte o prvim bh. dronovima.

Letjelice su u novoj fazi testiranja, a sve o njima čitajte samo u "Avazu". Donosimo i riječi stručnjaka koji govore kako se i zbog čega mijenja vojna strategija.

"Dnevni avaz" objavljuje fotografije vozila koji su oduzeti krajiškom narkobosu Dini Muzaferoviću Cezaru. Za njim je podignuta potjernica Interpola, a o svemu čitajte u "Avazu".

Novinari "Dnevnog avaza", najtiražnijeg i najutjecajnijeg medija, obradili su temu imovinskih kartona kandidata na predstojećim izborima. Pročitajte šta sve od imovine imaju kandidati za načelnike i gradonačelnike koji će u oktobru od vas tražiti glas.

"Avaz" skreće pažnju na sve veći pritisak na kućni budžet: Cijene divljaju, poskupjela potrošačka korpa, donosimo informaciju i za koliko.

"Dnevni avaz" donosi i intervju s Fahrudinom Tanovićem, izvršnim direktorom za proizvodnju Elektroprivrede BiH. Govorio je o stanju proizvodnih postrojenja EPBiH, urgentnim projektima, trenutnom stanju u rudnicima ovog koncerna te količini energije koju proizvodi.

Čitajte i o skandaloznoj odluci ministrice Naide Hote-Muminović zbog koje su roditelji ogorčeni.

Na stranama globusa, priča iz svijeta, u "Avazu" čitajte o historiji američkih predsjedničkih debata. Od Abrahama Linkolna do Donalda Trampa i Kamale Haris.

Novinari "Dnevnog avaza", najtiražnijeg i najutjecajnijeg medija, obradili su temu - Žene koje su ubijale partnere.

Novi slučaj ubistva muškarca u Sarajevu, a za koje je osumnjičena njegova supruga, ponovo je podsjetio na ubistva koja su počinile žene. Samo u "Avazu" čitajte o njima.

U subotu se u impozantnom "Avaz Twist Toweru" održava jubilarno 10. izdanje "Avaz Tower Runninga". Prijavljeno je više od 150 učesnika iz devet zemalja, a stiže i najbolji svjetski "tower runner" i Ginisov rekorder.

Donosimo i razgovor sa Zvjezdanom Misimovićem. Samo u "Dnevnom avazu" čitajte šta je Misimović rekao o reprezentaciji BiH, Esmiru Bajraktereviću, kao i Anelu Ahmedhodžiću. Misimović je najzaslužniji što je Ahmedhodžić zaigrao za "Zmajeve", a sada govori o njemu nakon životne drame stopera Šefilda.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.