NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Brisel ima strpljenja za BiH

Izborili smo svoje mjesto za stolom. Sigurnost ovog područja treba vezati isključivo za euroatlantski put i onda NATO nema alternative, istakao je

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

prije 3 dana

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte ekskluzivni intervju s Draganom Čovićem, liderom HDZ-a BiH. Poručio je: Brisel ima strpljenja za BiH.

Izborili smo svoje mjesto za stolom. Sigurnost ovog područja treba vezati isključivo za euroatlantski put i onda NATO nema alternative, istakao je Čović.

Čitajte i o apokaliptičnim scenama koje je donio ciklon Boris. Proglašen katastrofalni i civilni alarm. Beč poplavljen, pola Evrope u strahu.

Donosimo i detalje o prijavi koju je podnio premijer Nikšić protiv bivšeg direktora "Autocesta FBiH" Elmedina Volodera i ekipe. Plaćali kvadrat zemlje 25, a vrijedi 2 KM!

Za "Dnevni avaz" govorio je proslavljeni glumac Mirvad Kurić koji je poručio da predstava "Kiselina" nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Novinarka Arijana Saračević-Helać u intervjuu za naš list je govorila o nagradi koju je dobila na Sarajevo Festu. Otkrila i šta je naučila od Zdravka Grebe.

Donosimo i priču o apsurdnim odlukama da za uvoz vode platimo više od 205 miliona KM. Pročitajte odakle smo sve uvozili vodu.

Na stranicama posvećenim lokalnim izborima u BiH čitajte osvrt o dosadašnjoj predizbornoj kampanji. Političke ideje i strategije u drugom planu, bez iskoraka.

Nakon stravične nesreće na austrijskom autoputu. Krajina oplakuje mladi bračni par.

Na stranama sporta čitajte o propuštenoj prilici teniske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Elita na čekanju.

Svoj primjerak "Dnevnog avaza" kupite na kioscima širom Bosne i Hercegovine.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.