NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Kako je SIPA demaskirala Ramine laži

Otkrivamo vam i kako je ministar Isak uznemiravao glavnog urednika "Dnevnog avaza" nakon što je saznao da je upit došao na adresu FUP-a

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

jučer

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte o nevjerovatnim tvrdnjama ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka da je spriječio građanski rat.

Upite smo poslali na više adresa da provjerimo ove navode, a oni su očekivano demantovani. Čitajte šta su nam rekli iz brojnih institucija. Također, otkrivamo vam i kako je ministar Isak uznemiravao glavnog urednika "Dnevnog avaza" nakon što je saznao da je upit došao na adresu FUP-a.

Donosimo priču i o tome kako učenici sedmog razreda u školi čitaju priču o tome kako je pijan otac usmrtio svoju kćerku. Postavlja se pitanje da li je ovakva priča prikladna dobi djece.

Otkrivamo i identitet braće iz Zenice koji su uhapšeni s oružjem u Mostaru. Riječ je o osobama koje redovno pune stupce crne hronike.

Nakon što su oduzeta vozila koja su pripadala narkobosu iz Krajine Dini Muzaferoviću Cezaru, saznajemo koja je sve vozila već oduzela Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom te koja je njihova vrijednost.

Čitajte i o tome kako će velike suše se odraziti na cijene.

Za "Dnevni avaz" o prijedlogu Ursule fon der Lajen da komesarka EU za proširenje bude Marta Kos govorili su ambasador Slovenije u BiH i profesor iz Ljubljane Faris Kočan.

O predstavi "Marlene Dietrih: Pet tačaka optužnice" govorila je glumica Mona Muratović.

Na izbornim stranama nastavljamo razgovore s kandidatima za načelnike. Bajro Lindov u Trnovu ima specifičnu situaciju da je njegov protukandidat u pritvoru. Šta je Lindov poručio za naš medij čitajte u našem printanom izdanju.

Na sportskim stranama donosimo listu 11 najskupljih igrača na svijetu i ko je najskuplji od naših igrača.

Svoj primjerak "Dnevnog avaza" kupite na kioscima širom Bosne i Hercegovine.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.