29. GODINA DNEVNOG AVAZA

Jozo Pavković ispred "Večernjeg lista": Želim da dogodine slavite jubilej bez podruma i opkoljnih umova, kako je bilo prije 29 godina

Ponosan sam što naša dva medija, "Večernji list" i "Dnevni avaz", imaju iznimno profesionalan, korektan, pa rekao bih, i prijateljski odnos

Jozo Pavković. Večernji list

E. T.

prije 12 sati 50 minuta

Jozo Pavković, glavni urednik i direktor "Večernjeg lista" BiH, uputio je čestitku povodom 29. godišnjice od štampanja prvog broja "Dnevnog avaza". 

- Dragi Fahro, kolege i prijatelji iz "Avaza",

kada ste prije 29 godina počeli u podrumu i opkoljenom Sarajevu, možda niste ni slutili da ćete se tako brzo u slobodnome gradu i državi popeti do takvih visina (Avaz Twist Tower).

Čestitam vam što ste od početka do danas zadržali profesionalnost i objektivnost u ovome ne tako lakom poslu u složenoj državi kakva je BiH.

Također, ponosan sam i na činjenicu što naša dva medija, "Večernji list" i "Dnevni avaz", imaju iznimno profesionalan, korektan, pa rekao bih, i prijateljski odnos. To je svakako značajno ako se uzme u obzir da smo mi često neformalni "glasnogovornici" naših naroda. Time smo, ako ništa drugo, doprinosili relaksiranju često zategnutih odnosa. Nadam se da ćemo i u budućnosti zajedno davati doprinos izgradnji boljeg bh. društva na putu prema EU.

A unatoč svim burama i olujama kojima smo izloženi, želim vjerovati da će tisak i dalje ostati čvrsta platforma na kojoj će ploviti i sva naša digitalna/internetska izdanja. Ali i drugi projekti, čak i građevinski, koji bez printanog izdanja „Avaza“ ne bi bili mogući.

Još jednom vam čestitam obljetnicu, u nadi kako ćemo dogodine i vaš jubilej, ali i još mnogo njih, dočekati u državi u kojoj će biti sve manje "podruma" i "opkoljenih" umova, kako je to bilo prije 29 godina - navodi u čestitci Jozo Pavković. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.