DANAS DŽENAZA

Oglasio se otac tinejdžerke koja je život izgubila nakon komplikacije stomatološkog zahvata

Dženaza će biti klanjana u 16.15 sati na mezarju Nišan-Jarčedoli, objavili su njeni roditelji, njen otac je napisao i poruku koja je potresla region

Šesnaestogodišnja tinejdžerka koja je izgubila život. Facebook

Dž. V.

prije 4 sata 6 minuta

Šesnaestogodišnja tinejdžerka Dž. D. koja je život izgubila u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) nakon što je pretrpjela teške komplikacije tokom stomatološkog zahvata u jednoj privatnoj ordinaciji u Sarajevu, bit će sahranjena danas.

Dženaza će biti klanjana u 16.15 sati na mezarju Nišan-Jarčedoli, objavili su njeni roditelji, njen otac je napisao i poruku koja je potresla region.

- Dušo tatina, ljepotice moja, pola moje duše je otišlo s tobom kao i majkina. Uvijek ćeš nam biti u srcu, volimo te zauvijek – napisao je otac.

Društvene mreže preplavljene su porukama tuge i sjećanjima na zajedničke trenutke koje su mnogi podelili sa njom, ukazujući na dubok trag koji je ostavila u srcima svih koji su je poznavali.

"Neka ti je rahmet duši, ti si sada među anđelima, da ti dragi Allah da lijepi dženet a porodici Sabur. Svojim roditeljima si bila i ostala sjaj u očima i duši, nikada te preboljeti neće, prerano si nas napustila anđele", "Prerano si nas napustila naša ljepotice, samo nam ostaje moliti Allahu da ti podati lijepi dženet", "Gdje li je kupio diplomu!", poruke su poznanika i prijatelja porodice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.