TUZLA

U blizini Panonskih jezera: Uskoro počinje gradnja novog stambeno-poslovnog objekta

Stambeno-poslovni objekat "MUSIQUE" će imati 34 stambene jedinice prilagođene potrebama tržišta, dva velika poslovna prostora, te 37 parking mjesta

Uskoro počinje gradnja novog stambeno-poslovnog objekta - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
H. J. I.

16.5.2023

Kompanija "INPROZ Group", uskoro počinje s gradnjom stambeno-poslovnog objekta "MUSIQUE", koji će biti smješten u blizini Muzičke škole u Tuzli i kompleksa Panonskih jezera.

Stambeno-poslovni objekat "MUSIQUE" će imati 34 stambene jedinice prilagođene potrebama tržišta, dva velika poslovna prostora, te 37 parking mjesta, od čega je 30 u podzemnoj garaži, te sedam ostava i spremište za bicikla.

Maksimalno iskorišten prostor

Objekat će biti spratnosti -1 (podrum) + suteren + prizemlje + 4 etaže.

Kako navode investitori, posebna pažnja pri projektovanju ovog stambenog objekta posvećena je kreiranju maksimalno iskorištenog prostora unutar svake stambene jedinice. Kompletan objekat je projektovan po najnovijim standardima gradnje, a napomenuto je i da će stambena jedinica imati potpunu kontrolu režijskih troškova (voda i grijanje).

Više informacija o stanovima

Firma "INPROZ Group" se već dokazala na tuzlanskom tržištu sa izgrađenim stambeno-poslovnim objektima u strogom centru Tuzle, kao što su: SPO "SQUARE" na Trgu slobode, SO "SLATINSKA" u naselju Slatina, SPO "ATIK MAHALA" pored "Šarene džamije" i PO "KINO MLADOST" zgrada "Virgin Pulse".

Prodaju nekretnina u ovom objektu će realizirati agncija TK Nekretnine, a više informacija o stanovima i poslovnim prostorima u ponudi pogledajte OVDJE.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.