NOVI DETALJI

Oglasio se Dom zdravlja o padu ringišpila: Četiri djeteta povrijeđena, imaju otvorene povrede glave i lica

Poziv da u padu ringišpila ima povrijeđenih Hitna pomoć primila je u 20.00 sati

Pad ringišpila. Zooom TV Doboj

S. S.

prije 4 dana

Služba hitne pomoći Doma zdravlja u Doboju zbrinula je četiri djeteta povrijeđena u prevrtanju ringišpila u ovom gradu, od kojih nijedno nije životno ugroženo, rečeno je Srni iz ove zdravstvene ustanove.

Dežurni ljekar hitne medicinske pomoći Ivana Dadić rekla je da su djeca primarno zbrinuta i odmah po protokolu transportovana na dalju dijagnostičku i terapijsku obradu u gradsku bolnicu.

- Uglavnom se radilo o otvorenim povredama glave i lica, kontuzionim povredama, nismo imali nijedno lice bez svijesti - navela je Dadić.

Ona je dodala da se o stepenu povreda teško izjasniti, ali da nijedno dijete po primarnom zbrinjavanju nije bilo životno ugroženo.

Prema njenim riječima, poziv da u padu ringišpila ima povrijeđenih Hitna pomoć primila je u 20.00 sati, a na intervenciju su upućena dva službena vozila. Transportovano je jedno povrijeđeno dijete, dok su troje djece donijeli roditelji i prolaznici.

Iz Policijske uprave Doboj Srni je rečeno da u prevrtanju ringišpila u Parku narodnih heroja u Doboju ima povrijeđenih lica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.