RANJENA U GLAVU

Ranjena žena u teškom stanju nakon incidenta kod Stoca

O svemu su upoznati tužitelj, Sektor kriminalističke policije MUP-a HNŽ, te je na licu mjesta izvršen uviđaj

Bolnica u Mostaru. Fena

FENA

15.7.2024

 Žena koja je ranjena u glavu u subotu 13. srpnja u mjestu Prenj kod Stoca nalazi se u teškom stanju, potvrđeno je Feni iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Ženska osoba M.T. zadobila je teške tjelesne ozljede koje su opasne po život, naveli su iz SKB-a Mostar, te je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

Inače, u subotu 13. jula u 17.50 sati, Policijska postaja Stolac obavještena je da se u blizini mjesne crkve, u naselju Prenj-Stolac, nalazi ozlijeđena NN ženska osoba.

Na lice mjesta izašli su djelatnici policije i u kući, koja je u vlasništvu S.P., zatekli su M.T. (1993) s prostrijelnom ranom u predjelu brade koju je zadobila uporabom vatrenog oružja od strane NN osobe.

Na mjestu događaja su zatečeni i S.A.(1982), E.P.(1979), V.H.(1990), S.B.(1995), S.P.(1984), svi iz Sarajeva, te I.R.(1996) i A.J.(1989), obojica iz Stoca, kao i vozilo VW Golf u vlasništvu S.A.

Kako je iz MUP-a HNŽ-a priopćeno, sve osobe zatečene na licu mjesta odavale su sumnju da su pod utjecajem narkotičkih sredstava, te su svi uhićeni i privedeni u službene prostorije PS Stolac radi kriminalističke obrade.

O svemu su upoznati tužitelj, Sektor kriminalističke policije MUP-a HNŽ, te je na licu mjesta izvršen očevid gdje je došlo do izvršenja kaznenog djela ''Pokušaj ubojstva''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.