NASELJE BILALIĆI

Stravično: Pronađeno tijelo žene nakon požara u Teočaku

Pretpostavlja se da se radi o vlasnici objekta koji je gorio, navode iz MUP-a TK

Policijski službenici pronašli beživotno tijelo. NTV

N. H.

20.8.2024

U jutarnjim satima u naselju Bilalići, općina Teočak, došlo je do požara, koji je lokalizovan, a nakon kojeg su policijski službenici pronašli beživotno tijelo žene, navode iz MUP-a TK. 

Kako se navodi, gorio je objekt sušare, koji je u vlasništvu mještana iz naselja Bilalići, a on je oko 8:15 sati lokalizovan. 

Kako se navode iz MUP-a TK, pretpostavlja se da se radi o vlasnici objekta. 

- Dana 20.08.2024.godine, u 6:45 sati, PS Teočak prijavljen je požar u naselju Bilalići, te da gori objekat sušare koji je u vlasništvu mještana navedenog naselja. Izlaskom na mjesto događaja policijskih službenika PS Teočak i PVJ Teočak, potvrđeni su navodi prijave. Požar je oko 8:15 sati lokalizovan, a na mjestu događaja je zatečeno beživotno tijelo ženske osobe, te se pretpostavlja da se radi o vlasnici objekta. 

O događaju je upoznat dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva, kao i inspektor za požare, te je formirana uviđajna ekipa OKP PU Kalesija. Uviđaj i druge potrebne radnje s ciljem utvrđivanja uzroka požara i stradanja ženske osobe, preduzet će se, prema nalogu tužioca, kada se za to steknu uslovi - navodi se u saopćenju MUP-a TK.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.