UHAPŠEN MUŠKARAC

Policija o ubistvu u Gradačcu: Čula se vika i galama, a onda je prijavljeno da se na licu mjesta nalazi tijelo ženske osobe

Uviđaj će izvršiti istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a i PU Gradačac

Tokom hapšenja muškarca. Avaz

E. Ć.

31.8.2024

Uprava policije MUP-a Tuzlanskog kantona oglasila se o ubistvu žene u naselju Požarike, u Gradačcu.

Kako smo ranije objavili, riječ je o ženi starije životne dobi, a jedan muškarac je uhapšen zbog sumnje da je izvršio ubistvo.

- Danas, 31.08.2024. godine, oko 19:40 sati PS Gradačac prijavljeno je da se čuje vika i galama u naselju Požarike u Gradačcu, a zatim je ponovno prijavljeno da se na istoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne škole Požarike nalazi tijelo ženske osobe bez znakova života.

Na mjesto događaja upućeni su SHMP Doma zdravlja Gradačac, policijski službenici PS Gradačac i istražitelji OKP PU Gradačac, te su potvrđeni navodi prijave, konstatovana je smrt ženske osobe, a o događaju je upoznata i dežurna tužiteljica KTTK-a, koja će rukovoditi uviđajem na mjestu događaja.

Uviđaj će izvršiti istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a i PU Gradačac. S tim u vezi, jedno lice koje se dovodi u vezu sa navedenim događajem je privedeno u službene prostorije PU Gradačac - navela je portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.