TRAŽI GA VOJSKA

Komšije otkrile šta je prethodilo dvostrukom ubistvu u Bijelom Polju: Alija je tražio i od drugih komšija rakiju i da uđe u kuću

Ubijeni sestra i brat su ga primili u kuću, dali mu da jede, a on se vratio i ubio ih kroz prozor.

Alija Balijagić. Facebook - Jadranka Ćetković / Vijesti.me

S. S.

prije 3 sata 35 minuta

U selu Sokolac kod Bijelog Polja Alija Balijagić je iz puške usmrtio Milenku i Jovana Madžgalja, koji su brat i sestra. Mještani sela Sokolac su otkrili detalje potjere za njim.

- Taj čovek je jučer dolazio kod nas prvo, tražio da uđe u kuću rekli smo mu da ne može. Sjeo je ispred, imao je na sebi čizme, šarenu neku trenerku i pušku sa naoružanjem oko sebe. Tražio je rakiju, kako smo mu rekli da je još nismo ispekli rekao je: "Dobro" i otišao dalje kod ovih komšija - kažu za RINU komšije.

Šta se poslije desilo to niko nije znao, samo su poslije vidjeli policiju koja im je rekla da su komšije ubijene i da se zaključaju u kuću.

Dalje pojašnjavaju da on nije iz njihovog sela i da su ga prvi put vidjeli prije desetak dana. Predstavljao se kao lovac koji traga za svojim izgubljenim psima. Mještani kažu da su neki od komšija prijavili sumnjivo lice koje je danima u njihovom selu, ali kako kažu niko nije reagovao.

- Nikad ništa slično se ovdje kod nas nije dogodilo. Selo je lijepo i mirno, ljudi koji su ubijeni bili su vrijedni i pošteni. Tuga za čitavu Crnu Goru, što nam se ovo ovakvo nešto desilo u 21. stoljeću - ističu mještani.

Milenka i Jovan primili su Balijagića u kuću, ponudili ga ručkom, a kada je tražio rakiju, dok su mu je donosili brutalno ih je ubio.

- On je danima viđan u našem kraju, mještani su to prijavljivali policiji ali niko nije reagovao. Išao je naoružan sa lovačkom puškom i predstavljao se kao lovac koji je izgubio pse. Ubijeni sestra i brat su ga primili u kuću, dali mu da jede, a on se vratio i ubio ih kroz prozor. Sada svi mještani strepe, ne znaju odakle smrt može da dođe - rekli su uplašeni meštani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.