OTAC STRADALOG MLADIĆA

Dragičević: Stanivuković je zloupotrijebio smrt mog sina

Mislim da bi za sve građane Banje Luke i RS najkorisniji način bio da poslije ovih izbora Stanivuković politički, kao ličnost ne postoji

Davor Dragičević. Avaz

E. Ć.

prije 10 sati 35 minuta

Davor Dragičević, nezavisni kandidat za gradonačelnikaBanje Luke, rekao je kako je protivnik na izborima Draško Stanivuković iskoristio smrt njegovog sina jer je u fokus javnosti dospio za vrijeme odvijanja velikih protesta "Pravda za Davida".

Nemjerljiva šteta

- Mislim da bi za sve građane Banje Luke i Republike Srpske najkorisniji način bio da poslije ovih izbora Draško Stanivuković politički, kao ličnost ne postoji, jer je nemjerljivu štetu nanio građanima i svojim biračima. A što se tiče njega kao privatne ličnosti, sve najbolje želim njemu i njegovoj porodici - rekao je Dragičević u Podcastu Buke.

On je iznio i svoje tvrdnje da je Stanivuković zloupotrijebio svoje glasače i to na smrti njegovog sina. Dodao je i to da se nada nekom drugom rješenju za Banju Luku.

- Draško Stanivuković je na krilima "Pravde za Davida", na krilima ljudi koji ga vole, obožavaju, od 2018. godine, dobio sve. Sada nema ništa. Nema ništa jer je zloupotrijebio smrt mog djeteta”, tvrdi Dragičević pa dodaje: “A, ono što je najvažnije zloupotrijebio je ljude, svoje glasače koji u njega gledali u jednom momentu kao neku ikonu. 

Lažna obećanja

Da je kod njega bilo, prije svega, pameti, političke volje, principijelnosti, stavova koje je želio da zastupa, ja sam sasvim ubijeđen da bi to malo dijete jednog dana sasvim bio i predsjednik Republike Srpske i pred njim bi bila uspješna karijera. 

Ali, pokazalo se ono što sam rekao, da je to bilo samo na krilima jedne tragedije. Lažna obećanja, netransparentnost i kapaciteti sa kojima ta osoba raspolaže sasvim su sigurno nedovoljni bilo kakve funkcije nadajući se nekom drugom rješenju za Banju Luku - poručio je Dragičević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.