U KAZALIŠNOJ DVORANI

Premijerom predstave "Koko u školi" počinju 16. Dani kazališta "Vitez 2024"

U predstavi igra Sunčica Strukar, koja potpisuje i režiju

Najava predstave. GKM Vitez

FENA

31.8.2024

Premijerom predstave "Koko u školi" Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez u nedjelju, 1. rujna, u Kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 20 sati započinju 16. Dani kazališta "Vitez 2024".

Predstava "Koko u školi" odlična je uvertira za početak kazališnih dana u Vitezu, ali i početak nove školske godine. Riječ je o interaktivnoj klaunovskoj igri za djecu, koja prati klauna Koka Suncobrana u njegovoj avanturi prvog dana škole. Klaun Koko istražuje vesele aspekte učeničkog života kroz razne prepreke, koje manje-više uspješno rješava svojim klaunovskim manirom, priopćeno je iz GKM-a Vitez.

U predstavi igra Sunčica Strukar, koja potpisuje i režiju. Izvršni producent je Ivan Sajević, a za tehniku je zadužen Franko Bralo. Grafičko oblikovanje potpisuje Damir Šakalo.

Organizatori 16. Dana kazališta "Vitez 2024" su GKM Vitez i Udruga mladih "Enter", a publika će imati priliku pogledati ukupno 16 predstava.

- Radujemo se novim kazališnim susretima i brojnim predstavama. Nastojali smo ponuditi iznimno bogat i kvalitetan program, a publika će imati priliku pogledati brojne predstave. Vjerujemo da će, kao i prethodnih godina, i ovog puta posjeta biti jako velika, a već prva predstava nam jamči užitak. Predstava 'Koko u školi' nešto je novo u našem repertoaru, a publika će, pogotovo oni najmlađi, zasigurno biti oduševljeni - poručio je voditelj GKM-a Vitez Ivan Sajević.

Pokrovitelji ovogodišnjih kazališnih dana u Vitezu su Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB-a, te Federalno ministarstvo kulture i sporta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.