ODUŠEVILA SVE

Kuharica u Beogradu ponudila da nekome dva puta pospremi kuću, ali ima jedan važan uslov

Naime, Danijela je na Facebook grupi "Budi human licitacije" objavila ponudu kakvu do sada nije imala, a koja će koristiti svima

Danijela Krkobabić. Facebook

D. R.

prije 3 dana

Danijela Krkobabić iz Beograda odlučila se na jedan veoma human potez i oduševila sve širom regiona. Ova divna žena profesionalno bavi kuhanjem, dok joj je čišćenj dodatan posao, pa je ruhešila da svoj posao iskoristi kako bi pomogla onima kojima je to najporebnije.

Naime, Danijela je na Facebook grupi "Budi human licitacije" objavila ponudu kakvu do sada nije imala, a koja će koristiti svima.

- Pet sati čišćenja kuće puta 2, znači licitirate i ja dva puta dođem da vam očistim kuću po 5 sati - napisala je Danijela.

Kako je detaljnije objasnila, licitacija traje 24 sata od prve ponude, a onaj ko osvoji nagradu bira kome će novac za liječenje biti uplaćen, prenosi Telegraf.rs.

- Ovog puta vi birate za koga ćete da uplatite i sve fondacije dolaze u obzir jer ne mogu da se odlučim, voljela bih da mogu svima da pomognem - dodala je ova humana žena.

Ova objava izazvala je oduševljenje mnogih članova grupe, a lijepe riječi na račun Danijele samo su se nizale.

- "Drugarice, svaka vam čast!", "Naklon do poda, svako dobro", "Divna ženo, svaka ti čast, Bog ti dobro dao" - pisalo je ispod objave.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.