"AVAZ" NA LICU MJESTA

Brojna poznata imena na crvenom tepihu, prodefilirala ekipa filma Alekse Balaševića "Megdan: Između vode i vatre"

Prošetali su i članovi žirija koji će dodijeliti specijalne festivalske nagrade Misan Sagay, Julian Ross i Doerte Schneider Garcia

Brojna poznata imena na crvenom tepihu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+27
Ekipa "Dnevnog avaza"

22.8.2024

Ušli smo u sedmu i pretposljednju noć jubilarnog 30. Sarajevo Film Festivala.

Crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta Sarajevo prodefilirala je ekipa filma "Megdan: Između vode i vatre", autora Alekse Balaševića, sina legendarnog Đorđa Balaševića.

Aleksa je predvodio ekipu čiji dio su i Nina Seničar, Vojin Ćetković, Enis Bešlagić, Viktor Savić, Maya Berović, Todor Chapkanov, Miljan Davidović, Aleksandar Gavranić, Alija Aljović, Nikola Drobnjak, Jovana Balašević, Vera Balašević i Nikolina Balašević.

Prošetali su i članovi žirija koji će dodijeliti specijalne festivalske nagrade Misan Sagay, Julian Ross i Doerte Schneider Garcia.

Tu su bili i rediteljica Noor Al Nasr i Vanja Kaluđerić.

Pojavom je oduševila Martina Hudolin, druga pratilja Miss opkoljenog Sarajeva 1993. godine. Hudolin je dugu crnu haljinu dizajnerice Amila Petresi upotpunila niskom punđom i damski prošetala.

Martina Saira Keškić kratku crnobijelu haljinu sa zanimljivim detaljima i visokim štiklama s potpeticama u kojoj je istaknula duge noge.

I glumica Alisa Čajić nosila je kreaciju "Plusminus Fashion". Upečatljive hlače širokog kroja sa dugim topom bile su pun pogodak u kombinaciji sa štiklam

Ekipa filma "Tri kilometra do neba" Emanuel Parvu, Miruna Berescu i Ciprian Chiujdea, također je je prošetala crvenim tepihom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.