NOVI HOLIVUDSKI MILJENIK

Svi ga žele vidjeti u ulozi Džejmsa Bonda: Glumac se pohvalio isklesanim tijelom

Pozirao sa svojom 23 godine starijom suprugom, rediteljicom Sem Tejlor

Aron Tejlor Smit - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
E. Ag.

prije 3 dana

Novi holivudski miljenik 34-godišnji Aron Tejlor Džonson (Aaron Taylor-Johnson) trenutno je na zasluženom odmoru sa svojom 57-godišnjom suprugom Sem (Sam), a njihove zajedničke fotografije zasjenili su njegovi trbušnjaci kojima se pohvalio i javno.

Da uistinu brine o svom izgledu, pazi na prehranu i redovno vježba bilo je jasno kao dan u trenutku kada je 34-godišnji glumac skinuo majicu i tako pozirao sa svojom 23 godine starijom suprugom, rediteljicom Sem Tejlor.

U nizu fotografija našla se još jedna na kojoj se Aron hvali svojim savršenim trbušnjacima, odjeven tek u bermude i sa cigaretom u ruci.

Atraktivni glumac rođen je 1990. u Engleskoj, a već kao šestogodišnji dječak počeo je glumiti pod imenom Aron Tejlor. Studirao je dramu, ples i pjevanje u Jackie Palmer Stage School te nastupao u raznim pozorišnim produkcijama tokom kasnih 1990-ih i ranih 2000-ih.

Prvi film snimio je kad je imao 10 godina te je tada upoznao i Džekija Čena (Jackie Chan), a njegova prva priznata uloga bila je ona u britanskoj mini seriji pod nazivom 'Armadillo'. Godinu kasnije pojavio se i u porodičnom filmu 'Tom and Thomas' (2002.).


Godine 2009. kao 18-godišnjak na setu filma 'Nowhere Boy' upoznao je rediteljicu Sem Džonson te je ona preokrenula njegov svijet. Svoju ljubav odlučili su 2012. godine okruniti brakom i donijeli odluku da će svom prezimenu dodati prezime partnera pa je on od 2012. poznat kao Aron Tejlor Džonson.

- Znao sam da ću imati veliku porodicu. Znao sam da ću biti mladi otac. Znao sam da ću imati mnogo djece - rekao je glumac nedavno, objašnjavajući svoju odluku da s 19 postane otac. Sa Sam je dobio dvije kćeri, ali i postao očuh djece svoje supruge iz prethodnog braka.

O svojoj supruzi ne govori često, no opisao ju je kao 'veliku rediteljicu i prekrasnu pripovjedačicu', no zato javnost voli itekako pričati o njihovoj velikoj razlici od čak 23 godine, koliko je Sem starija od Arona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.