SVIJET SLAVNIH

Megan i Hari angažovali pomoćnicu porodice Bekam: Ko je žena kojoj poznati vjeruju

Rebeka je izuzetno diskretna, marljiva i profesionalna i već decenijama radi sa vrhunskim poznatim ličnostima - piše "The Sun"

Megan Markl i Hari: Novi život u Los Anđelesu. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

11.5.2020

Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) angažovali su Rebeku Mostov (Rebecca Mostow, 70) da im pomogne u vođenju domaćinstva u Los Anđelesu i ova žena je dobro poznata u krugu poznatih.

Majka dvoje djece ranije je radila kod Viktorije (Victoria)  i Dejvida Bekama (David Beckham), i to 2007. kada je on počeo da igra za "LA Galaxy".

-Rebeka je izuzetno diskretna, marljiva i profesionalna i već decenijama radi sa vrhunskim poznatim ličnostima - piše "The Sun".


Rebeka Mostov: Poznata u krugu slavnih. Agencije

Na listi njenih poslodavaca pored bračnog para Bekam bio je i pjevač Sil (Seal).

Megan Markl i Hari koji sa sinom Arčijem (Archy) žive u osmospratnoj vili čiji je vlasnik tajkun Tajler Peri (Tayler Perry, 50) i koja je vrijedna 14, 5 miliona funti, zaposlili su Rebeku zbog sjajnih preporuka.

Rebeka Mostov je značajno pojačanje u timu vojvotkinje i vojvode od Saseksa koji su prije mjesec dana započeli život u Los Anđelesu nakon preseljenja iz Kanade.

Megan je presretna zbog povratka u rodni grad gdje žive njeni brojni prijatelji.A prijatelji Harija iz Velike Britanije požalili su da on u novoj sredini nema bliske ljude i da mora da se osloni na prijatelje svoje supruge.

Komšije su rekle da je dolazak poznatih susjeda narušio mir njihovog kvarta, jer su sada sve oči svijeta uprte u vilu princa i njegove porodice. U vili u Los Anđelesu Megan Markl i princ Hari su prije četiri dana proslavili prvi rođendan sina Arčija.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.