BORI SE S BOLEŠĆU

Madona izašla iz bolnice: I dalje, navodno, prikovana za krevet

Izvori su za TMZ rekli da je pjevačica (64) "nekontrolirano povraćala" i da je prikovana za krevet u svojoj kući u Njujorku

Madona je mnogo bolesna. Instagram

M. Z.

30.6.2023

Pop pjevačica Madona (Madonna) izašla je iz bolnice nakon što je završila na intenzivnoj njezi zbog borbe s bakterijom, a američki mediji prenose da se i dalje bori s bolešću uprkos tome što je u svom domu.

Kući u Njujorku

Izvori su za TMZ rekli da je pjevačica (64) "nekontrolirano povraćala" i da je prikovana za krevet u svojoj kući u Njujorku.

Madona je u subotu hospitalizirana zbog bakterijske infekcije te je kasnije primljena na intenzivnu njegu i navodno se još bori protiv posljedica svoje bolesti.

Izvori su za TMZ rekli da je prvi put počela da povraća u subotu, kada su počeli simptomi i da se tada i "srušila". Page Six je prethodno prenio da je morala biti intubirana.

Ranije je spekulirano da iza njene bolesti stoji strogi raspored treninga za njenu turneju, uzevši u obzir da je sedmicama "naporno vježbala" i pripremala se za "12-satne radne dane".

Ignorirala simptome

Međutim, TMZ je u četvrtak izvijestio da je muzička ikona već neko vrijeme pokazivala znakove pogoršanja zdravlja, jer se borila s temperaturom mjesec.

Madona je, navodno, ignorirala svoje simptome i nikada nije posjetila ljekara, jer je bila fokusirana na predstojeću turneju, koja je trebala da počne 15. jula.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.