BEZ SRAMA

Novinarka u minjaku sjela i prekrstila noge, a onda je sve "sijevnulo"..

U jednom od svojih posljednjih “nastupa” svima u studiju, ali i pored malih ekrana, zagolicala je maštu

Čiara Biaso. Instagram

D. H.

31.8.2023

Novo lice sportskih kanala u Italiji je već neko vrijeme u centru pažnje, a sada je slučajno ili ne ova 19-godišnjakinja odlučila da pomjeri granice.

Čiara Baso (Chiara Basso) je prije nekoliko mjeseci dobila posao na kanalu Sportitalia i ovog ljeta je uglavnom zadužena za izvještavanje o dešavanjima na fudbalskoj pijaci.

Baso je voditeljica u studiju, a u jednom od svojih posljednjih “nastupa” svima u studiju, ali i pored malih ekrana, zagolicala je maštu.

Gimnastičarka postala novinarka

U crnom kožnom kombinezonu i visokim štiklama ostavila je impresivan dojam dok je vodila emisiju, ali pravi “poklon” za sve u studiju uslijedio je nakon što je sjela na stolicu.

Tokom jedne pauze Beso je fotografisana s mobitelom u ruci kako namiguje fotografu, ali preuska suknjica je otkrila previše.

Naime, kada je sjela na viseću stolicu, Basso nije mogla ni zamisliti da će joj se vidjeti bijele gaćice, iako su joj noge bile prekrštene.


Voditeljica prekstila noge. Instagram

Crni kombinezon

Ipak, čini se da joj pažnja koju dobija ova 19-godišnjakinja i način na koji to radi uopće ne smetaju, već se i hvali objavama medija o svom liku i djelu.

U jednoj od posljednjih objava objavila je fotografiju u crnom kombinezonu, a zatim i izvještaje italijanskih medija o njenom izgledu.

Nekadašnjoj gimnastičarki popularnost je počela rapidno rasti otkako je angažovana na kanal Sportitalia i već sada joj se predviđa uspješna novinarska karijera.

Za nju se od ranije zna da je navijačica slavnog Milana, te da je posebno zanima i najbrži oktanski cirkus na svijetu, odnosno Formula 1, pošto simpatiše Ferrari koji se baš i ne može pohvaliti nekim uspjesima.

Inače, atraktivna Chiara je trenutno “single”, ali pitanje je vremena kada će dobiti poziv na izlazak od neke zvijezde Serije A, posebno zbog svog izgleda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.