GREN SLEM

Završnica Vimbldona okupila zvijezde Holivuda

Besprijekorni stil holivudskih glumaca prisutan je na tribinama prestižnog teniskog događaja u Londonu

Tom Kruz. Instagram

I. B.

13.7.2024

Barbora Krejčikova je osvojila trofej u ženskoj konkurenciji na Vimbldonu, nakon velike borbe, a s tribina je meč finala ovog Gren slema posmatralo je mnogo zvijezda.

Pored tenisa svjetske klase, nema sumnje da će zvijezde koje krase teren biti obučene besprijekorno i jedva čekamo da vidimo ko će biti na tribinama na finalu muške konkurencije.

Do sada mogli smo vidjeti zvijezde poput Toma Kruza (Tom Cruise), Pirsa Bronsnana (Pierce Brosnan) i Stenlija Tućija (Stanley Tucci), a u super dobrom raspoloženju je bio i britanski glumac nove generacije Džejms Norton (James)

Stenli Tuči. Instagram

Poznati glumac i gurman bio je dobro raspoložen, dok je u subotu pozirao pred kamerama na Vimbldonu noseći tamnoplavo odijelo i klasičnu bijelu košulju s prugastom sivom kravatom.

Pirs Brosnan. Instagram

Pirs Bronsnan i producentica Džudi Krajmer (Judy Craymer) su slikani 13. dana turnira u Londonu kako izgledaju fantastično. 

Glumac iz filmskog hita Mamma Mia nosio je tamnoplavo odijelo i bijelu košulju sa kravatom sitnog uzorka, dok je Džudi izgledala šik u potpuno crno-bijelom ansamblu.

Džejms Norton. Instagram

Britanska zvijezda Džejms Norton nasmijan je pred  kamerom pozirao ispred Centralnog terena.

Glumac se odlučio za svijetlosivo odijelo s dvorednim kopčanjem i pink košulju sa tamnom kravatom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.