RANI RADOVI

Aleksandra Prijović u erotičnom izdanju: Fotografija gole pjevačice zapalila društvene mreže

Za ovu fotografiju tvrdi da “pojedini mediji pokušavaju da joj smjeste”

Aleksandra Prijović. Instagram

O.T.

19.9.2023

Na društvenoj mreži X pojavila se fotografija gole pjevačice Aleksandre Prijović, koju je prije skoro deset godina objavio jedan nedjeljnik.

Aleksandra Prijović posljednjih se dana našla u centru skandala nakon što je poput bombe odjeknula vijest da su se na jednom slavlju, navodno, potukli Filip Živojinović i pjevačicin dugogodišnji menadžer Danijel Blažić Blaško.

Iako danas važi za jednu od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije i, čini se, svoju karijeru vodi bez skandala, Prijinu fotografiju, na kojoj pozira potpuno naga, objavio je jedan nedjeljnik 2010. godine.

Naime, Prijović se fotografisala u ogledalu, bez ijednog komada odjeće, a ono što je primjetno jeste da tada nije imala silikonske grudi, kao ni filere u ustima.

Aleksandra Prijović. Twitter

Iako fotografija nije izazvala veliki odjek u javnosti, jer pjevačica nije bila popularna kao sada, to nije spriječilo korisnike na Twitteru da se prisjete Prijine prošlosti.

Inače, Aleksandra je prije nekoliko godina komentirala ovu fotografiju i tvrdila da “pojedini mediji pokušavaju da joj smjeste”:

– Slika je montaža sa kojom su pojedini mediji pokušali po ko zna koji put da me ponize – rekla je Aleksandra Prijović svojevremeno za “Blic”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.