DOBRO SE ZABAVLJA

Novak urnebesno imitirao Nadala: Đoković do detalja "skinuo" Rafin performans i nasmijao sve

U trenutku kada su neki počeli da navijaju za Aljaža Bedenea preko puta mreže, Đoković je počeo da im "dobacuje", a potom je prizvao u pomoć djecu koja treniraju tenis i napravio svoj tim

Sa lica mjesta. Avaz

A. Č. - E. Ć.

13.7.2022

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković nalazi se u Visokom gdje prisustvuje otvaranju novih teniskih terena u društvu drugih igrača iz regiona. Trenutno igra na mini-revijalnom turniru, a može se reći da se publika sjajno zabavlja u Noletovim potezima.

Pošto je događaj potpuno opuštenog karaktera, Nole se maksimalno šali, razgovara sa publikom, sudijama... U trenutku kada su neki počeli da navijaju za Aljaža Bedenea preko puta mreže, Đoković je počeo da im "dobacuje", a potom je prizvao u pomoć djecu koja treniraju tenis i napravio svoj tim.

Međutim, prije toga je došlo do vrlo zanimljivih scena. Novak je odlučio da imitira svog trenutno najvećeg rivala - Rafaela Nadala, što je naišlo na potpuno oduševljenje prisutnih. Đoković je kopirao Španca prilikom servisa sa svim njegovim čuvenim ritualima, namještanjem kose i šorca.


Svi su se dobro nasmijali na to kako je Đoković "skinuo" Rafu. 

Među nezaboravnim šalama bilo je imitiranje uzdaha Marije Šarapove prilikom udaraca, prikazivanje challengea rukom, kao i ponovljenih snimaka udaraca.



Sličnu stvar Đoković je učinio i sa Borisom Bekerom, kojeg je imitirao na servisu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.