AZRIN GIVEAWAY

AZRA daruje tri puna kofera: Igrajte se s nama i osvojite sve što Vam treba za ljeto

Giveaway počinje danas na Instagram i Facebook profilima azra.ba

Azra

M. D. A.

8.8.2024

Ovo ljeto s našim azra.ba giveawayem postaje još uzbudljivije! Najčitaniji online lifestyle magazin u BiH samo za naše čitateljice je organizirao giveaway koji će vas oduševiti i uljepšati Vaše ljetovanje. Puna tri kofera s ljetnim drangulijama čekaju na Vas, spremni da uljepšaju svaki trenutak na plaži, bazenu ili gdje god da se odlučite rashladiti.

Kako učestvovati?

Giveaway počinje danas na Instagram i Facebook profilima azra.ba. Pratite korake nagradne igre kako biste imali priliku osvojiti jedan od ovih fantastičnih kofera.

Uvjeti:

• Objavite fotografiju na svom Instagram i Facebook storyju i označite @azramagazin.

• Zapratite Instagram profil @azramagazin i Facebook profil @azramagazin i sve profile koji su tagovani na objavi

• Lajkajte originalni post nagradne igre i podijete post na Vašem Instagram i Facebook profilu

• U komentaru označite osobu s kojom planirate ići na odmor.

Sretne dobitnice izvlačimo u petak 9.8. u 15 sati na profilima AZRA magazina.

Šta dobijate na dar u svakom koferu?

Svaki kofer je pažljivo osmišljen i pun proizvoda koji će vam olakšati ljetne dane. Zahvaljujući podršci naših partnera, svaki predmet u koferu ima svoje zasluženo mjesto i namjenu.

Lindex kupaći kostimi koji oduševljavaju

Ovaj ljetni period, Lindex je ponosno predstavio najnoviju kolekciju kupaćih kostima koja oduševljava svojom elegancijom i funkcionalnošću. Svaki komad u kolekciji dizajniran je s posebnim naglaskom na stil i udobnost, osiguravajući da se osjećate savršeno bilo da se opuštate uz bazen ili istražujete obalu.

Trendi dizajn za svaki oblik tijela

Lindex kolekcija nudi širok spektar stilova, od klasičnih jednodijelni do modernih bikinija. Bez obzira na to kakav stil preferirate, naš cilj je da vam pružimo opcije koje će vam omogućiti da se osjećate samouvjereno. Kupaći kostimi su dostupni u različitim krojevima i bojama, prilagođeni za svaki oblik tijela i osobni ukus.

Maksimalnu udobnost

Lindex koristi samo najkvalitetnije materijale koji su izdržljivi, brzi za sušenje i prijateljski nastrojeni prema vašoj koži. Naša pažnja na detalje osigurava da svaki kupaći kostim pruža savršeno prijanjanje i podršku, bez obzira na aktivnost. Sa Lindex kupaćim kostimima, vaša udobnost je uvijek na prvom mjestu.

Održivost u centru pažnje

Naša kolekcija kupaćih kostima izrađena je od materijala koji su prijateljski nastrojeni prema okolišu, jer je važno za nas ne samo kako izgledate, već i kako utičemo na planetu.

Otkrijte svoju savršenu opciju

Pretražite našu kolekciju i pronađite kupaći kostim koji će odgovarati vašem stilu i potrebama. Bez obzira na to gdje se nalazite i što radite, Lindex kupaći kostimi su dizajnirani da vam donesu radost i samopouzdanje u svakom trenutku.

Posjetite naše prodavnice ili pregledajte našu online ponudu i Iskoristite 20% popusta na sve ženske, dječije i baby kupaće kostime do 31.8.

Lindex kostimi. Lindex

Osvježite vaše tijelo uz AVON proizvode

Avon Care Losion za tijelo u spreju sa lubenicom

Avon Joyful EDC

Avon njegujuće ulje za usne u nijansi Blossom

Avon Glimmerstick Metalic olovka za oči u nijansi Gunmetal

Avon bronzane perle za lice u nijansi Medium

Avon Ultra Color lak za nokte 60 second Express u nijansi Pink Sunset

Avon Wondercurl maskara u nijansi Black

Avon proizvodi - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

CEDEVITA – NOVI OKUSI, IME KAŽE SVE

Body & Mind

Cedevita vitaminska voda s osvježavajućim okusom limuna i kupine izvor je kalija, bogata vitaminima B6, B12, D, B3. Za osvježenje tijela i uma sa samo 90kcal.

Focus

Cedevita vitaminska voda s osvježavajućim okusom limete i limunske trave, izvor kalija i cinka, bogata vitaminima B6, B12, A. Ostani fokusiran/a sa samo 90kcal.

Ručni ventilator

Mini ručni ventilator, praktičan i lagan za nošenje. Dovoljno je jak da vas ohladi tokom ljetnjih dana. Puni se putem USB kabla, posjeduje tri brzine.

LILIBET I LOTUS BRENDOVI

Lilibeti i Lotus brendovi koji su osnovani od strane farmaceutskog tima u Sarajevu. Svi proizvodi su napravljeni prema principima fitoterpaije. Brand Lotus čini linija od 19 čajeva, dok Lilibet kozmetika sastoji se od 14 proizvoda za njegu "od glave do pete".

Naš slogan je Njegujemo ljepotu - izvana i iznutra.

Carefree Large plus

Dnevni ulošci pružaju zaštitu, svježinu i suhoću u koju se možete pouzdati. Površina dnevnog uloška je veća od prosječne i zbog toga može apsorbirati veću količinu tečnosti. Zahvaljujući zonama bočne zaštite, imate dodatnu sigurnost od curenja. Mekani gornji sloj čini ga udobnim, što vam pruža veću udobnost nošenja. Osim toga, zahvaljujući tehnologiji neutralizacije mirisa, možete se osjećati svježe i samopouzdano i do 12 sati. Za bezbrižne trenutke uz Carefree Large Plus dnevne uloške!

Neutrogena Norwegian formula Intense repair

Krema za ispucalu kožu stopala intenzivno vlaži i smiruje suhu, oštećenu i ispucalu kožu stopala. Njezina jedinstvena formula kombinira pantenol koji je poznat po svom snažnom umirujućem djelovanju te glicerin koji pomaže vratiti prirodnu vlažnost kože. Rezultati su vidljivi od prvog dana. Kože je osjetno mekša, glađa i ugodnija.

OGX Marokansko ulje za obnovu kose s arganom 100ml

Idealno za sve tipove i teksture kose, bogato ulje za kosu pomaže prodrijeti u vlas kose dok obnavlja i omekšava kosu. Formuliran s hidratantnom mješavinom bogatog hladno prešanog marokanskog arganovog ulja, pomaže oživjeti kosu čineći je nahranjenom i svilenkasto glatkom. Hranjivo ulje za kosu daje sjaj kako bi poboljšala snagu i elastičnost kose, ostavljajući vam vlasi osjetljive na dodir koje su meke, ali snažne. Osim toga, citrusno svježi, cvjetno-zeleni i drvenasti miris čini njegu kose sveobuhvatnim osjetilnim iskustvom i ostavlja pramenove neodoljivo dobrog mirisa. Bez parabena i sulfatnih surfaktanata, ovo ulje za kosu dovoljno je nježno da pramenovima pruži blistav sjaj iznutra prema van. Za potpunu rutinu njege kose koja će vašu kosu učiniti bujnom i božanstveno sjajnom, uparite je s Renewing + Argan Oil of Morocco šamponom i regeneratorom i drugim OGX proizvodima za kosu s marokanskim uljem.

Johnson's Vita-Rich Oil Infusion

Gel za tuširanje, s uljem badema i shea maslacem, razmazit će vašu kožu i čula. Zahvaljujući formuli s prirodnim glicerinom, pruža dubinsku hidrataciju i elastičnost. Osim toga, obavija tijelo nježnim mirisom koji će vas pratiti kroz dan. Uživajte u svilenkasto mekanoj koži uz Johnson's Vita-Rich Oil Infusion gel za tuširanje.

Pikosan® Safari Sensitive

Sprej posebno je formuliran kako bi pružio učinkovitu zaštitu od komaraca, krpelja i ostalih insekata, dok istovremeno vodi računa o osjetljivoj koži te joj pruža intenzivnu njegu.

Pikosan proizvode možete poručiti iz online apoteke www.sarafarm.ba ili ih preuzeti na adresi Tešanjska 24a Avaz Twist Tower.

Lilibet - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

HELL Pink Latte Ice Coffee!

Pored jedinstvene i uzbudljive kombinacije ukusa, stiže u privlačnom, živopisnom pakovanju koje potrošači mogu lako uočiti gdje god da krenu! Ovaj jedinstveni limitirani ukus je mjesto gdje je kafa upotpunjena harmoničnom kombinacijom ukusa jagode i kremaste bijele čokolade. Pink Latte napitak sadrži 40 mg/100 ml kofeina i napravljen je od 70% nemasnog UHT mlijeka i ne sadrži nikakve konzervanse, niti umjetne boje. Limenke od 250 ml novog ukusa za uživanje su ekološki prihvatljive, jer je to aluminijumska ambalaža koja se može beskonačno reciklirati.

HELL SUMMER COOL Chillin' Guanabana!

Neka vas njegov egzotičan okus nosi na valovima! Novo energetsko piće s okusom guanabane i manga ima divan lagani stil za plažu, a kao što ste i očekivali od HELL-a, napravljeno je bez konzervansa, 5 vitamina i 32 mg/100 ml kofeina.

A njegovo se pakiranje može beskonačno reciklirati, što ga čini istinski svjesnim izborom.

HELL vam poklanja i jedinstvenu bocu za vodu.

BINGO koferi

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji da se spremate za ljetno putovanje, ali niste mogli ponijeti sve što ste planirali. Spremite se za ljetne avanture s Bingom! Koferi PIERRE CARDIN iz Binga su savršeni za sve što ste zamislili da ponesete sa sobom – u njih stane sve što vam je potrebno za kratka ili duža putovanja. Dostupni u različitim veličinama i bojama, ovi elegantni i lagani koferi pružaju vrhunsku kvalitetu i praktičnost. S modernim dizajnom i iznimnom lakoćom, savršeno se uklapaju i praktični su za nošenje. Bilo da se spremate za sunčane plaže, istraživanje novih lokacija ili opuštanje u prirodi, PIERRE CARDIN koferi su vaš pouzdani suputnik. Osim kofera, u Bingu možete pronaći sve što vam je potrebno za ljetna putovanja.

Bingo koferi. Bingo

LINK: https://www.instagram.com/reel/C91z4qTNMwQ/?igsh=MTJuMGM4b2gxNWV6Ng%3D%3D

Ponuda PIERRE CARDIN kofera na Bingo Online shopu:

https://onlineshop.ba/Grupa/Pretraga?artikal=cardin

Katalog Ljetni hitovi:

https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi/

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

ORIFLAME za sve prilike

Oriflame Duologi hair and scalp care

Divine exclusive perfumed body cream

Love Nature nourishing shower cream

Love Nature purifiying soap bar

Love Nature smoothing lip mask & scrub

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.