VINSKA MANIFESTACIJA

Summer Wine Lounge večeras u Sarajevu

Gosti iz regiona i Italije, vrhunskih sommelieri i gosti iz organizacije najveće vinske manifestacije Vinitaly će boraviti u našem gradu nekoliko dana

Summer Wine Lounge. Facebook

Dž. V.

15.8.2024

Summer Wine Lounge (SWL) tradicionalno se održava dan pred početak Sarajevo Film Festivala na platou Skenderije, a ove godine učestvovat će rekordan broj izlagača.

Izlagači su domaće vinske zvijezde, prestižne vinarije iz regiona i najveći brendovi italijanskih vina. 

Osim vinara i određeni gastro izlagači su pripremili posebnu ponudu sa kojom će se predstaviti na ovogodišnjem SWL-u. Veliki broj vinskih stručnjaka dolazi u grad tokom SFF-a, a poseban motiv bio im je i poziv za ovogodišnji „Summer Wine Lounge“. 

Gosti iz regiona i Italije, vrhunskih sommelieri i gosti iz organizacije najveće vinske manifestacije Vinitaly će boraviti u našem gradu nekoliko dana, a sve zahvaljujući organizatoru SWL-a.

- Sva vina sa ovogodišnjeg Summer Wine Lounge možete pronaći u ekskluzivnom Wine Shop-u kompanije Only VIP Sarajevo, koji se nalazi na Dobrinji – kažu organizatori te dodaju da najljepši vinski događaj u gradu Sarajevu počinje večeras u 18 sati, a ulaznice se mogu kupiti na dan događaja na ulazu na Summer Wine Lounge.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.