LJUBAV I VEZE

Zvijezde otkrivaju sa kakvom ženom će vas svaki znak prevariti

Avaz.ba

16.9.2017

Osjećate da ste kompatibilni sa vašim partnerom, ali možda ima neko ko ga više privlači i za to je kriv njegov horoskopski znak.

Poznato je da se neki horoskopski znaci više privlače od drugih, a kako i zašto će vas parnter prevariti možda baš zavisi od toga u kom znaku je on rođen.

OVAN

Poznat je kao neko ko voli da izlazi i traži uzbuđenja. Kada veza postane monotona i dosadna, on želi da unese neke promjene u nju. Ako djevojka sa kojom je ne može da mu da tu dozu adrenalina koja mu treba, on će ga potražiti kod druge.

BIK

Jedina stvar bitnija od hrane za bika su pravi prijatelji. Ukoliko izgubi osjećaj da ste veoma jako povezani kao prijatelji, on će tražiti to u drugoj ženi. On toga neće biti svjestan dok ne bude prekasno i često će opravdavati sebe time da on samo sklapa prijateljstva.

BLIZANCI

Njemu je u vezi najbitnija pažnja i dokazivanje, a djevojku posmatra kao svoju navijačicu koja je uvijek na njegovoj strani. On će se upustiti u prevaru ukoliko ne bude dobijao dovoljno pohvala od djevojke sa kojom je. On želi da mu pokazujete koliko ga želite, ako to ne radite imaćete problem.

RAK

On smatra da je briga koju partneri pokazuju jedno za drugo u vezi najbitnija, jer se uvijek mogu osloniti na svog partnera. Rak se bori sa mnogo emocija u isto vrijeme i očekivaće od vas da uvijek budete tu da mu pružite rame za plakanje. Varaće sa onom koja će biti uvijek tu da mu odgovori na pozive i poruke kada se on osjeća loše.

LAV

Njemu treba neko ko je drugačiji i neće mu biti konkurencija. Treba mu neko ko je spontan i čini da svijet gleda drugačije. Ako osjeti monotoniju, on će početi da vara. Prevariće vas sa ženom koja ga može nasmijati i koja će ga obožavati.

DJEVICA

Potrebna mu je jaka konekcija prije nego se odluči da sa nekim bude u ozbiljnoj vezi. Želi da ga prihvatite onakvog kakav jeste, a prevariće partnerku ako osjeti da ga ona više ne razumije kao prije. Njegove veze počinju kao neobavezna druženja, a onda prerastu u nešto više.

VAGA

On želi nekoga ko je prošao ili prolazi kroz iste stvari kao i on. Ovo mu daje osjećaj sigurnosti i da nije sam. Varaće sa nekim ko takođe vara partnera jer je njemu potrebno da se poveže sa nekim ko prolazi kroz isto.


ŠKORPIJA

Muškarac škorpija vjeruje da je dobar seks važan kao osnova za dobru vezu, pa ako mu se seks ne dopadne potražiće nekog boljeg. Njegov motiv za varanje je samo želja da ima sjajan seks sa nekim. Drugim riječima, on ne razmišlja mozgom. On neće ići okolo i varati vas sa svima, već će se odlučiti za jednu osobu koja je spremna da njihove avanture drži u tajnosti.

STRIJELAC

Potrebno mu je da veza stalno bude dinamična, a kada dođe do zatišja počeće da traži opet sebe. Za razliku od škorpije koja sve drži ispod radara, strijelac vara sa svima okolo. Svjestan je da već uništava vezu, pa zašto se onda ne bi dobro zabavio?

JARAC

Ovo je znak koji teži ozbiljnoj i dugoj vezi više nego bilo koji znak. U potrazi za idealnom partnerkom može se činiti bezosjećajnim i hladnim, a ako shvati da to niste vi onda vam je vrijeme da odete. Ako vam za to treba da vas prevari, uradiće i to.


VODOLIJA

Voli da bude u vezi sa ljudima koji ga prihvataju takvog kakav jeste. Teži da stalno bude okružen ljudima, a kada vara traži partnerku koja će mu dati taj osjećaj intimnosti koji mu treba. On vara jer je i dalje u potrazi za svojom srodnom dušom koju u vama nije pronašao.

RIBE

Oni uvijek imaju idealnu sliku kako žele da njihova veza izgleda i traže partnerku idealnu u svemu. Prvo sklapaju prijateljstvo, a kasnije stvaraju romantičnu vezu. Varaju sa ženama koje su slične njima. Često znaju da budu izbirljivi, ali kada pronađu ženu sa kojom bi varali oni ne rizikuju da upropaste vezu koju imaju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.