NOVI KORAK U VEZI

Adel kupila vilu od Silvestera Stalonea: Započela novi život sa sportskim agentom

Pjevačica objavila fotografiju na kojoj pozira s Paulom ispred nove nekretnine, dok zajedno drže ključ u rukama

Adel i Rič Paul. Agencije

L. K. P.

12.5.2022

Pjevačica Adel (Adele) pohvalila se na društvenim mrežama važnim novostima iz privatnog života. Slavna Britanka uselila je u novu luksuznu vilu na Beverli Hilsu i to s novim dečkom, sportskim agentom Ričom Paulom (Rich), s kojim je u vezi već nekoliko mjeseci.

Adel je objavila fotografiju na kojoj pozira s Paulom ispred nove nekretnine, dok zajedno drže ključ u rukama te poručila: "Vrijeme leti".



Inače, ovo luksuzno imanje na Beverli Hilsu pjevačica i sportski agent kupili su od glumca Silvestera Stalonea (Sylvester Stallone) za vrtoglavih 58 miliona dolara. Imanje se prostire na više od 1.700 kvadrata, dizajnirao ga je arhitekt Ričard Lendri (Richard Landry), a ima čak osam spavaćih soba i dvanaest kupaonica.


Impresivna unutrašnjost kuće plijenila je pažnju još u oglasima, a opremljena je luksuznim dizajnerskim namještajem, pomno isplanirana te ima vrhunske uređaje u svim bitnim prostorijama. Posebna je zbog prostranog vanjskog bazena na rubu posjeda, s kojeg se prostire pogled na okolna brda LA-a.


Inače, ovo su i prve zajedničke fotografije koju je Adel objavila na svom Instagram profilu otkako je ponovo zaljubljena. Zajedno su od septembra prošle godine, a to je ujedno njena prva veza nakon razvoda od supruga Simona Koneckog, s kojim ima 9-godišnjeg sina Anđela (Angel).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.