KRITIKOVAO UPRAVU KLUBA

Bivši fudbaler Hajduka ogorčen zbog ispadanja iz Evrope: "Otiđite do Mostara i vidite kako se vodi klub"

Zrinjski je sa peteroduplo manjim budžetom igrao grupu Konferencijske lige, i jučer je opet ušao u plej-of

Kukoč: Oglasio se na Facebooku. Ivana Ivanović / Pixsell

E. Ć.

16.8.2024

Fudbaleri Hajduka sinoć su ispali iz Evrope nakon što su razočarali svoje navijače i izgubili na svom terenu od slovačkog Ružomberoka.

Povodom poraza Hajduka, ali i uspjeha Zrinjskog, koji je prošao u plej-of Konferencijske lige, oglasio se kontroverzni Tonči Kukoč, bivši fudbaler Splićana i Mostaraca.

- Hrvatski fudbal u Evropi je samo Dinamo, jedini klub u HNL koji ima mentalitet da mora svaku utakmicu pobijediti. I to je ono što zadnjih 20 godina fali Hajduku, svaki put kada je bilo sve na kocki, mi smo izgubili utakmicu.

Jučer realno Hajduk treba dati tri gola u prvome poluvremenu i riješiti utakmicu, trener nije kriv što igrači ne mogu dati gol sa dva metra.

Navijači koji su jučer htjeli ući u ložu, pa znaju da naš Hajduk upravlja i vodi klub, pa nije se sam Gatuzo potpisao, nije Kalinić sam sebe postavio za direktora, isto vrijedi i za besposličare iz nadzornog odbora, neka odu do Mostara, i vide kako se upravlja i vodi šampion kao Zrinjski, koji sa peteroduplo manjim budžetom igrao grupu Konferencijske lige, i jučer su opet ušli u plej-of - napisao je, između ostalog, Kukoč.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.