LIDER HDZ-A BIH

Dragan Čović: "Dnevni avaz" je podigao visoko ljestvicu standarda informiranja koji nadilaze sami ambijent naše BiH

Nadam se da će i drugi novinari u tiskanim i elektronskim medijima moći slijediti i dostići postavljene standarde, kazao je

Čović: Profesionalan medij. Facebook

Alen Bajramovic

14 sati

Lider HDZ-a BiH Dragan Čović uputio je čestitke povodom 29. godišnjice prvog odštampanog broja „Dnevnog avaza“ te istaknuo zadovoljstvo zbog iznimno profesionalne saradnje.

- Zadovoljstvo mi je čestitati obljetnicu „Dnevnog avaza“ i iskazati svoje osobno zadovoljstvo na iznimno profesionalnoj suradnji u nešto više od dva desetljeća moga bavljenja politikom, gdje su i menadžment i uredništvo, ali i novinari „Avaza“ dostigli zavidnu razinu profesionalnosti u izvještavanju, analitici i komentiranju ne samo političkih događaja u BiH.

Na ovaj način podigli su visoko ljestvicu standarda informiranja koji nadilaze sami ambijent naše BiH. Nadam se da će i drugi novinari u tiskanim i elektronskim medijima moći slijediti i dostići postavljene standarde. Još jednom, iskrena čestitka svima onima koji su zaslužni za izgradnju ove medijske kuće, u želji za očuvanjem dostignute reputacije najčitanije tiskovine u BiH - rekao je Dragan Čović, lider HDZ-a BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.