BROJNI KOMENTARI

Šprajcu se omakla velika greška u emisiji

Naime, tokom komentara na koncesiju za bračku plažu Mali rat vrtjela se fotografija krivog Šeparovića. Umjesto Tončija Šeparovića o kojem je bila riječ, u prilogu se mogao vidjeti Ante Šeparović, HDZ-ovac i načelnik Blata

Zoran Šprajc. RTL screenshot

Piše: D. H.

28.5.2022

Zoranu Šprajcu omakla se greška u drugoj epizodi Stanja nacije.

Naime, tokom komentara na koncesiju za bračku plažu Mali rat vrtjela se fotografija krivog Šeparovića. Umjesto Tončija Šeparovića o kojem je bila riječ, u prilogu se mogao vidjeti Ante Šeparović, HDZ-ovac i načelnik Blata.

- Ko je bio u pisarnici u ponoć s već pripremljenom dokumentacijom? Čiji je taj najbrži prst, tj. najbrži korak koji je u samo par sati osvojio plažu Mali rat u Bolu? To je bilo iskrcavanje brže nego ono u savezničkoj Normandiji. Tonči Šeparović se zove naš komandos - rekao je Šprajc u prilogu dok se iza njega vrtjela fotografija krivog Šeparovića.

- A ko je Tonči Komando? Sin općinskog, normalno sin, referenta Franca Šeparovića koji je netom prije iskrcavanja svog malog na Mali rat priveden u Uskok jer se sumnja da je poduzetnika pomagao u ilegalnoj legalizaciji ilegalnih građevina jer kod nas se još uvijek može legalizirati ilegalna građevina, samo se to mora napraviti legalno. Ali, kako rekosmo, u Općini Bol ne vole gubiti vrijeme sa zakonom. Uostalom, u pitanju je obiteljski posao, a što bi rekli hodači s pištoljem, obitelj je na prvom mjestu - zaključio je.

Dio gledatelja brzo je uočio grešku pa su prokomentirali na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.